Voedingschema

MT Body support is een voedingsprogramma waardoor u leert om op een verantwoorde manier met uw voeding om te gaan. Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crashdiëten gaan uit van een lage energie-iname. Hierdoor raakt u snel kilo's kwijt maar de stofwisseling gaat daar door op een laag pitje. Wanneer u daarmee stopt en weer teruggaat naar een normale eetpatroon vliegen de kilo's er weer aan.
Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingschema's gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kan kopen. U krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu's afgesloten met een boodschappenlijst. Iedere dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.
  • Blijvende resultaten

  • Verantwoord bezig zijn

  • Een grotere weerstand

  • Een sneller herstel

  • Meer energie

  • Een sterkere geest

  • Lekker in je vel zitten

  • Een nieuwe life style


De MT Body Support modules

Weightloss
U wilt graag een paar kilo's kwijt, wat meer bewegen en plezier in sport krijgen? De module "weightloss" is erop gericht om op een gezonde manier gewicht te verliezen, met als gevolg een lager vetpercentage. Met uw coach en Body Support stelt u zelf uw doel vast en daar werkt u samen naar toe.
Stabilize
"Stabilize" is ideaal als u tevreden bent met uw gewicht, eventueel na een periode van diëten. Het is een coach die u helpt en leert om gezond te blijven eten en bewegen. Een uitgestippeld eetpatroon met meer energie en een beter gevoel. De Body Support "Stabilize" helpt daar waar u nét dat stukje begeleiding nodig heeft.
Fitness
Met de module "Fitness" kunt u nóg meer uit uw voeding halen. U kunt in vetvrije massa aankomen met een lager vetpercentage. Met de eetschema's haalt u maximaal resultaat uit de training. Aan de hand van natuurlijke voeding met een hoger eiwitpercentage, aangevuld met extra proteïne voor een hoger stofwisseling.
Muscle Up
Voor degenen die maximale spiergroei en extra massa willen en gezonde voeding combineren met supplementen zoals Proteïne, Gainer, Creatine, Pre-workout en Nitric-oxide.

Nieuwsgierig?

Wilt u graag een voedingschema en gezonder leven? Neem contact op voor een intake gesprek 06-52689253